top of page

Un proiect despre natură și oamenii care au ales România

_P3A2039.jpg
Environ - Creator de inspiratie.jpg

Povestea
creator de
inspirație

Creator de inspirație este o poveste despre oameni cu meserii total diferite, experiențe și preocupări diferite, dar pe care îi unește același fir roșu: dragostea pentru ceea ce fac, dragostea pentru oameni și cea pentru natură. O poveste despre cei care au conștientizat interdependența relației dintre oameni și mediu și încearcă să o păstreze într-un raport de echilibru și armonie.

 

Creator de inspirație este un proiect despre valorile comune ale oamenilor de succes care au ales să creeze în fiecare zi ceva autentic, aici, în România: de la case frumoase, mâncare gustoasă, haine, încălțări sau cadouri până la oameni fericiți, oameni informați, artă, performanță sportivă, educație, ajutor, stare de bine sau schimbare.

 

Respectul, empatia și responsabilitatea sunt acele valori care fac diferența dintre oamenii care aleg să recicleze și cei cărora nu le pasă de ce rămâne în urma lor.

Între cei care înțeleg că dreptul fundamental la un mediu sănătos reprezintă în egală măsură și obligația de a îl proteja și cei care cred că li se cuvine totul.

Între oamenii care acționează și cei care așteaptă ”să se facă”.

Între cei care se gândesc la ce fac astăzi ca să aibă și mâine și cei care au înțeles greșit ”trăiește clipa”.

Între cei care prețuiesc trinomul: minte-corp, locuință și planetă și cei care încă nu știu cât de important este să fie la fel de curat în toate.

 

Creator de inspirație este despre oamenii care au lucruri de făcut, despre cei care nu tac, despre oamenii care (se) dăruiesc, despre visători și luptători, despre cei care care au răbdare, despre oameni care inspiră.

 

Creator de inspirație este despre tine.

Inspirația este atât primul pas al procesului de respirație, inhalarea aerului (curat!) în plămâni, cât și entuziasmul creator, acea forță creatoare.

În fiecare moment al vieții creezi ceva. Alege să fie inspirație.

 

***************

Creator de inspirație este un proiect de conștientizare a importanței protejării mediului înconjurător, conceput și realizat de Asociația ENVIRON pentru a marca 15 ani de activitate în domeniul gestionării deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE).

 

În cei 15 ani care au trecut de la obținerea primei licențe de operare, toți cei care fac parte din familia ENVIRON (la fel ca și cei care au făcut parte pentru o perioadă mai scurtă sau lungă de timp), și-au pus toate resursele, creativitatea și un strop de suflet pentru a face acest colț de lume, numit România, un loc puțin mai curat. Pentru a inspira oameni, copii, companii și comunități să facă pasul spre sustenabilitate.

 

Producție foto - Dacian Foldi (The Storyalist)

Producție video - Horia Stan

 

Date de contact

bottom of page